Vols donar òvuls?IVI Dona es el millor lloc per a donar òvuls, formem part de la clínica IVI i som especialistes en reproducció assistida.

A IVI Dona hi trobaràs:

  • Un lloc on només entre nosaltres ens podem ajudar, fent que dones que volen ser mares puguin ser felices.
  • Un equip mèdic altament qualificat que t'acompanyarà durant tot el procés i resoldrà tots els teus dubtes perquè et sentis més segura. Més de 22.000 donants ja han confiat en nosaltres.
  • Unes instal·lacions modernes i la garantia del grup IVI que té més de 30 anys d'experiència en aquest procés.
  • Pots triar entre 3 clíniques per a fer la donació d'òvuls a Catalunya

¿COM ÉS LA DONACIÓ?


És un procés ràpid i senzill.

Entrevista
ENTREVISTA

T'explicarem tot el procés de donació d'òvuls i resoldrem tots els teus dubtes sense cap compromís en una agradable entrevista després d'avaluar els teus antecedents de salut.

Revisión
REVISIÓ

Tan bon punt ens confirmis que vols ser donant, et farem unes proves mèdiques per comprovar que reuneixes tots els requisits per ser donant d'òvuls. Totes les proves són gratuîtes i et poder ser d'utilitat en un futur si decideixes ser mare.

Estimulación
ESTIMULACIÓ

Si tots els resultats de les proves són normals, planificarem l'estimulació. Aquest procés dura entre 10 i 12 dies i consisteix a preparar els ovaris pel dia de la punció que es durà a terme a una de les nostres clíniques per a donar òvuls.

Punción
PUNCIÓ FOL.LICULAR

És un procés senzill, segur i indolor que dura aproximadament 20 minuts. Al cap d'unes hores després de la punció podràs seguir amb la teva vida normal seguint les indicacions de l'equip mèdic.

Què diu la llei de reproducció?

Saber-ne més
Donar óvulos te Compensa

Segons la normativa vigent, la donació mai no tindrà un caràcter lucratiu comercial. La compensació que es pugui pactar només podrà compensar estrictament per les molèsties físiques i les despeses de desplaçament i laborals que es puguin derivar de la donació i no podrà suposar un incentiu econòmic. (...)

Els aventatges de la donació

Saber-ne més
Las ventajas de la donación

Et sentiràs com mai t'havies sentit per la teva generositat, et farem una revisió gnecològica gratuîta, rebràs analítiques que et serviran ara i en un futur si desitges ser mare. Et trobaràs en mans del millor equip mèdic i realment et compensarà.

Entre nosaltres… Vols conèixer una nova possibilitat?

Mira el següent video!

VISITA EL NOSTRE CANAL EN

La meva família em dóna suport

És un pas fàcil i senzill.

Idoia, donant

Quan tingui l’oportunitat, tornaré a donar!

Donar et compensa.

Carla, donant

La meva parella també és donant

Moltes dones t'ho agraeixen.

Almudena, donant

Entre nosaltres és un espai on les dones superem qualsevol problema i ens AJUDEM les unes a les altres. És un espai on les dones fem front als nostres problemes COL·LABORANT amb el que tenim. Un espai en el qual ens RESPECTEM i comprenem les nostres necessitats. Un espai que és un punt de trobada. Un espai d'unió on no es QÜESTIONA res sinó que s'aporten SOL·LUCIONS. Un espai entre nosaltres, només per a dones. Per les nostres il·lusions. Per les nostres idees. Per parlar de les nostres pors. Dels nostres desitjos. De les mil i una coses que ens passen cada dia. De les mil i una coses que sentim a cada moment. Un espai per estar entre nosaltres.

Entre nosaltres

IVIdona Blog

Si vols estar informada sobre la maternitat, la fertilitat, la donació d'òvuls, la salut, la bellesa, els avenços mèdics i molts més temes que ens preocupen a les dones, aquest blog és perfecte per a tu.Tens dubtes?

Donar fa mal? Qui pot ser donant? Hi ha cap compensació? No et quedis amb dubtes. Deixa'ns resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre la donació d'òvuls.

GRÀCIES PER LA VOSTRA AJUDA